Skip to content
Melissa Moria - Autodidactische Kunstenaar

Melissa Moria – Abstract Expressionistische Kunstenaar uit Rotterdam

Melissa Moria, geboren in 1991, weeft haar kunst als een organische uitdrukking van de betoverende elementen die de natuur schenkt. Als autodidactische beeldende kunstenaar ontsluit ze de etherische lagen van de lucht, de schittering van bloemen en de verstilde natuurlijke omgeving. Hier ontstaat een poëtische dans met het wonder van het bestaan.

De werken van Melissa zijn geen statische composities; het zijn levendige reflecties van de kleurrijke symfonieën die de natuur aanreikt. Haar abstracte dialoog tussen aarde en hemel vervaagt de grenzen tussen realiteit en verbeelding. Als een onzichtbare choreograaf draagt de wind bladeren en bloesems mee door de lucht, en deze beweging wordt gevangen in de dans van haar creatieve proces.

Ieder schilderij van Melissa is doordrenkt van geduld en diepgang. Ze bouwt haar kunstwerken op met zorgvuldig aangebrachte lagen olieverf, waarbij elke laag de tijd krijgt om te drogen. Dit tijdsintensieve proces geeft haar creaties niet alleen een lange duur, maar verleent ze ook een ongekende diepgang. Het resultaat is een samensmelting van kleuren en texturen die een verhaal vertellen van groei, verandering en de rustgevende ritmes van de natuur.

Het observeren van Melissa’s werk is geen loutere esthetische ervaring; het is een uitnodiging om te vertragen en te ervaren. Haar kunst wordt een herinnering aan de schoonheid die om ons heen zweeft, altijd aanwezig maar vaak over het hoofd gezien in de haast van het moderne bestaan.

voor aankopen, een atelierbezoek of meer informatie over mijn werk. – stuur een e-mail naar mail@melissamoria.com